7az2GQ7M323923O2S6c73ZW04k584o39.jpg
Categorieën
OQ3696zYR86UN5490897VO78i94OA19O.jpg
75a4983a6cfc15b5ac9b815404ec56dc.jpg
Snel Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken

Bij de Fiber otoscoop wordt gebruikt gemaakt van Fiber Optiek (FO) om het licht vanuit de basis van het instrument naar het uiteinde te geleiden. (Nu ook met LED verlichting)
De voordelen van een Fiber otoscoop:

  • Het licht komt zonder verlies direct daar waar het nodig is.
  • Wanneer u door de otoscoop kijkt heeft u een geheel vrij blikveld.
Bij de Diagnostiek otoscoop zit het lampje direct achter de lens en zorgt zo voor een directe verlichting van het onderzoek oppervlak.
De voordelen van een Diagnostiek otoscoop:
  • Grote opening aan de voorzijde van het instrument waardoor u ook met een klein instrument door de otoscoop heen kunt.
  • Ruime keus uit diverse accessoires zoals o.a. spreidbare neusspecula en diverse trechters.
LED HQ LED HQ
De LED instrumenten van Heine onderscheiden zich door unieke LED HQ technieken.
Heine Quality is synoniem voor High Quality en staat garant voor de beste diagnostische instrumenten met optimale licht eigenschappen.
LED nu ook in Heine Kwaliteit!
  LED HQ
LED HQ Kleurtemperatuur / Kleurweergave
Kleuren zijn het beste te onderscheiden bij daglicht, en voor kunstmatig licht wordt de benadering van het daglicht aangegeven door de zogenaamde CRI waarde waarbij daglicht een CRI waarde van 100 heeft.
Alleen Heine LED HQ instrumenten produceren een zeer hoge daglichtwaarde, tot wel 98 CRI. Dat betekent dat blauw ook echt blauw is, en rood ook echt rood is, waardoor u met de Heine LED HQ instrumenten een correcte en betrouwbare diagnose kunt stellen.
LED HQ
LED HQ Homogeen lichtbeeld
Het licht van de LED HQ instrumenten wordt zodanig gemanilupeerd en gestuurd dat het een mooie egale licht projectie geeft. Dit homogene lichtveld is even helder en intens van rand tot rand. Dit zorgt voor een verhoogd contrast zonder hinderlijke weerkaatsingen of schaduwen.
LED HQ
  Helderheid
Elk type Heine instrument is voorzien van zijn eigen specifiek geoptimaliseerde LED HQ lichtbron. Hierdoor is de lichtintensiteit en lichtkwaliteit van elk Heine instrument exact afgestemd op het desbetreffende onderzoek met dat instrument.
LED HQ
Warmte beheersing
Een LED geeft koud licht, maar de diode produceert wel degelijk veel warmte. Deze warmte moet goed worden afgevoerd, anders zal de LED kapot branden. Daarom zijn alle Heine LED producten voorzien van zeer speciale en geavanceerde warmte afvoer technieken. Het gebruik van keramische onderdelen en hitte geleidende materialen zorgen er voor dat de kwaliteit van het LED licht optimaal blijven.
Alleen Heine instrumenten geven het perfecte licht vanaf de dag van aankoop tot de dag dat u met pensioen gaat.
LED HQ
Lange levensduur
Door de speciale LED HQ technieken van Heine bent u verzekerd van een extreem hoge kwaliteit en lange levensduur van de LED verlichting. De LED zal gedurende uw gehele carri�re optimaal presteren zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over licht uitval of reserve lampjes.
LED HQ
  Heine LED HQ
Zoals u zojuist heeft gelezen is LED HQ van Heine niet zomaar een LED product.

Heine onderscheidt zich van andere merken door de geavanceerde en unieke Heine LED HQ technieken waardoor u het meest duurzame diagnostische instrument met de beste prestaties gedurende de langste levensduur in handen heeft.

Heine staat voor kwaliteit en duurzaamheid wat wordt gewaarborgd door 5 jaar garantie, ook op de prestatie van de LED verlichting!

De investering in een Heine product is daarom altijd de beste en op lange termijn de voordeligste keus.

Heine Quality made in Germany.
LED HQ